Ralph Mulders met de laatste banner die GroenLinks Raalte nog heeft, op de plek waar er al drie verdwenen. Of dit laatste doek er weer wordt opgehangen is nog in beraad.
Volledig scherm
PREMIUM
Ralph Mulders met de laatste banner die GroenLinks Raalte nog heeft, op de plek waar er al drie verdwenen. Of dit laatste doek er weer wordt opgehangen is nog in beraad. © Ronald Hissink

GroenLinks-banners verdwijnen op mysterieuze wijze in Raalte: ‘Raakt hart van de democratie’

Hij wordt er zo onderhand wat droevig van. Fractievoorzitter Ralph Mulders van GroenLinks Raalte hoorde donderdagmiddag dat voor de derde keer een GroenLinks-spandoek is verdwenen. ,,Het ding heeft er precies één nacht gehangen. Ik heb er nog eentje in de achterbak van mijn auto. Of ik die daar weer ga ophangen weet ik nog niet. Misschien is het beter om borden neer te zetten.”

3 reacties

 • Hendrik Willemsen

  3 maanden geleden
  Op zich wel bijzonder, dat een partij als GroenLinks die zegt voor het milieu te zijn, overal banners op hangt. Het is allemaal nogal relatief......ik geloof ook niet dat er veel mensen zich laten beinvloeden door banners en posters. Misschien moeten we dat voor iedereen maar eens gaan verbieden. Ook weg met landelijke politici die de komende verkiezingen proberen te gebruiken voor eigen belang.
 • H de Vries

  3 maanden geleden
  Dat alleen al reden om GroenLinks te stemmen. En WaterNatuurlijk bij de waterschapsverkiezingen.
 • J. Wijnhout

  3 maanden geleden
  Triest maar zo krijg je ook gratis reclame. Bedankt bannerverwijderaar