Volledig scherm
PREMIUM
In de woonwijk 't Broeck in Broekland worden negen kavels uitgegeven. © FOTO HISSINK

Grote vrijheid voor kopers van kavel in Raalte en Broekland

Voor hen die een woning willen laten bouwen in Raalte-dorp en Broekland, wenkt perspectief. In de woonwijk Salland II, achter de woonvorm Schuilenburg, zijn tweeëndertig bouwkavels te koop. Voor Broekland gaat het om negen percelen die beschikbaar komen in de woonwijk 't Broeck.

De kopers van de bouwkavels in Salland II in Raalte-noord en ‘t Broeck in Broekland mogen zelf hun architect en aannemer kiezen. De toekomstige bewoners hebben zich wel te houden aan normen voor bijvoorbeeld de dak- en nokhoogte. Al langer hoeft in Raalte een plan voor woningbouw niet te worden voorgelegd aan de welstandscommissie.

  1. Baanbrekende uitvindingen uit Raalte en Wapenveld volgende ‘Nationaal Icoon’? Bedrijven genomineerd voor prestigieuze prijs

    Baanbreken­de uitvindin­gen uit Raalte en Wapenveld volgende ‘Nationaal Icoon’? Bedrijven genomi­neerd voor prestigieu­ze prijs

    De ontwikkeling van de kunstnier, de uitvinding van bluetooth of de bouw van de Deltawerken..wie weet wordt Oxycom Fresh Air uit Raalte of Leadax uit Wapenveld straks in een adem genoemd met deze baanbrekende innovaties. Zij zijn namelijk in de running om Nationaal Icoon te worden, een verkiezing waarvan het kabinet verwacht dat de winnaar ervan in te toekomst de wereld kan veranderen.

Salland