Heel Nederland praat over het rijdende zwembad van Danny uit Heino

VideoDanny Mensink uit Heino en zijn kameraden bouwden een auto om tot een rijdend zwembad. Mensink reed er zelfs mee over de openbare weg, van Heino naar Lierderholthuis. De rit trok veel aandacht: langs de route, online en van... oom agent. 

Ze zijn wel ‘in’ voor een geintje, voor iets ludieks. Zoals vorig jaar, toen Danny Mensink en zijn vrienden een opblaasbaar zwembad met opblaasbare stoelen hadden aangeschaft voor op het Feestweekend Lierderholthuis. Zaten ze daar, op het feestterrein, met de voetjes in het water. Een pintje erbij. ,,Oh, het leven kan zo mooi zijn.’’

  1. Arbeidsmigranten in Heino vrezen grillige parkbeheerder en willen meer bescherming
    PREMIUM

    Arbeidsmi­gran­ten in Heino vrezen grillige parkbeheer­der en willen meer bescher­ming

    Niet de slechte huisvestingsomstandigheden, maar het volledig overgeleverd zijn aan de grillen van de beheerder is het grootste probleem op park Old Heino. ,,Als de beheerder het op jou gemunt heeft, loop je het gevaar van het park te worden gestuurd. Hij komt ook onaangekondigd huisjes binnen om controles op bijvoorbeeld drugs uit te voeren. We hebben geen enkele bescherming”, zegt de Poolse parkbewoner Pawel Staśkewicz (33).

Salland