Mylene Köhler (23) uit Raalte opende hier op archiefbeeld uit januari 2020 nog haar eigen kapperszaak. Helaas voor haar moet ze de komende tijd dichtblijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Mylene Köhler (23) uit Raalte opende hier op archiefbeeld uit januari 2020 nog haar eigen kapperszaak. Helaas voor haar moet ze de komende tijd dichtblijven. © FOTO HISSINK

Hoe houden deze regionale ondernemers het hoofd boven water na de verlenging van de corona-maatregelen?

Zij kunnen er allemaal weinig aan doen, en evenmin wat aan veranderen. Toch moeten deze ondernemers dealen met de verlengde maatregelen van de regering rond het coronavirus. Kunnen zij aanspraak maken op regelingen via de gemeenten of moeten zij het zelf zien te redden? Drie ondernemers uit de gemeenten Deventer, Raalte en Zutphen aan het woord.

  1. Gerard Noordink veertig jaar pastor in Salland en Vechtdal: feest en afscheid in september
    PREMIUM

    Gerard Noordink veertig jaar pastor in Salland en Vechtdal: feest en afscheid in september

    Gerard Noordink is veertig jaar actief als pastor in de rooms-katholieke kerk. Vanwege de vakantietijd is daar zaterdag op sobere wijze bij stilgestaan. Maar op 27 september wordt deze mijlpaal wel uitgebreid gevierd met een eucharistieviering in de kerk Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming in Heino, voor zo ver de coronamaatregelen dat dan mogelijk maken. Dat is dan meteen ook zijn afscheidsmis.

Salland