HOFtheater Raalte treedt nu ook naar buiten met festival

videoHoe langer hoe meer probeert het HOFtheater in Raalte zijn maatschappelijke rol te verbreden. Want met alleen cabaret, muziek en toneel op het podium blijven zoveel andere kansen van het cultuurpaleis onbenut. Zo laat het HOFtheater de haalbaarheid van een filmhuis onderzoeken en werkt het aan een buitenfestival.

Ondanks geplaag door de kou en de wind, neemt Roswyde Burgman de tijd om het parkachtige terrein naast het HOFtheater te laten zien. Er is gras, er zijn bomen, en er is een vijver. Een uitnodigend decor volgens de 49-jarige directeur van het theater om er een festival te houden.

  1. Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten
    PREMIUM
    video

    Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlech­ten

    Een vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet? Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Salland