De PLUS in Heeten heeft sinds vrijdag ruimte in de winkel gemaakt voor twee lokale ondernemers om daar hun etenswaren en gerechten te verkopen zodat de horecaondernemers toch wat geld kunnen verdienen.
Volledig scherm
PREMIUM
De PLUS in Heeten heeft sinds vrijdag ruimte in de winkel gemaakt voor twee lokale ondernemers om daar hun etenswaren en gerechten te verkopen zodat de horecaondernemers toch wat geld kunnen verdienen. © Liselotte Kolthof

Horecaondernemers in Heeten krijgen verkoopruimte in supermarkt: ‘Verkoop overtreft alle verwachtingen’

De lokale betrokkenheid in Heeten zorgt ervoor dat horecazaken toch nog wat kunnen verdienen ondanks de gedwongen sluiting vanwege de coronamaatregelen. Sinds afgelopen vrijdag heeft supermarkteigenaar Johan Severijn, van supermarkt PLUS, ruimte in zijn winkel vrijgemaakt voor de verkoop van gerechten van Brasserie Dertien en Zaal Restaurant Reimink.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Salland