André van der Vegt staat tegenover de inrit van zijn perceel aan de N35 tussen Raalte en Heino.
Volledig scherm
PREMIUM
André van der Vegt staat tegenover de inrit van zijn perceel aan de N35 tussen Raalte en Heino. © Ronald Hissink

Huis van André in Raalte wordt onbereikbaar na de N35-afsluiting: ‘Moeten we een helikopter bestellen?’

Als er brand is kan de brandweer niet komen. Bezoekers van zijn bedrijf ontvangen, of een simpele boodschap doen? Onmogelijk. Het kan werkelijkheid worden voor André van der Vegt uit Raalte.

3 reacties

 • Andre van der Vegt

  2 maanden geleden
  Het artikel geeft goed weer dat wij inderdaad totaal worden afgesloten Eén belangrijk aspect komt niet uit de verf. Ik heb namelijk de indruk dat RWS en gemeentebestuur zich achter het effect van hun besluit verschuilen met het argument dat er kan worden geprocedeerd tegen deze besluitvorming. Maar ik heb daarvoor niet het geld en de kosten worden niet vergoed. Zo ook niet alle tijd en energie die het kost. Een niet te winnen strijd tegenover de bureaucratie die hiervoor rijkelijk wordt beloond.
 • wj van den van den Belt

  2 maanden geleden
  Komt ook wel een oplossing voor
 • Robert Maat

  2 maanden geleden
  Snap het probleem niet helemaal. Hoe vaak is hier een ongeval gebeurd door deze in/uitrit? Nog nooit volgens mij. Terwijl het op werelds meest overzichtelijke kruising Bos om de haverklap raak is. Maar dat is lastig en duur om op te lossen en de oversteek afsluiten kost maar 2 hekjes natuurlijk. Vaag beleid.
 1. Nieuwe N35-kruisingen in Heino komen er, al dreigen woningen en manege onbereikbaar te worden
  PREMIUM

  Nieuwe N35-kruisingen in Heino komen er, al dreigen woningen en manege onbereik­baar te worden

  Met een flinke dosis zorgen heeft een meerderheid van de gemeenteraad van Raalte plannen voor twee nieuwe kruisingen op de N35 bij Heino goedgekeurd. Met de nieuwe kruisingen vervallen bijna alle ‘kleine’ aansluitingen op de N35, en dat heeft vergaande gevolgen. Stal 't Reelaer en percelen aan de Heinoseweg 8 en 12 dreigen onbereikbaar te worden. ,,U laat mensen aan hun lot over en dat vind ik schandalig van deze gemeenteraad.’’
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?