Hulpstichting in Heeten viert jubileum met ambassadeur Filipijnen

video25 jaar lang verscheept een Nederlandse rederij hulpgoederen voor het Heetense Hulpgoederencentrum Filipijnen. Manhaftig aangestuurd door oprichtster Truus Schoorlemmer.

Feestelijk hangen de Filipijnse en Nederlandse vlaggen uit bij de toegangspoort van Boerhof in Heeten. Het is een warm welkom voor de Filipijnse ambassadeur, Jaime Victor Ledda, zijn gevolg en alle betrokkenen van de Heetense Hulpgoederencentrum Filipijnen. Ze stonden gistermiddag stil bij 25 jaar verscheping van hulpgoederen vanuit Heeten.

 1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
  PREMIUM

  Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

  Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.
 2. Nu op z'n mooist: Paarse heidepracht op Sallandse Heuvelrug
  Video | Stuur je foto's

  Nu op z'n mooist: Paarse heide­pracht op Sallandse Heuvelrug

  Wie de bloeiende struikheide op de Sallandse Heuvelrug in volle glorie wil aanschouwen, die moet enige haast maken. Volgens boswachter Ine Nijveld is de paarse pracht nu op z’n mooist en is het uiterlijk begin september gedaan. Het huidige natuurschoon waardeert zij met een 8. Dit weekeinde zijn er diverse activiteiten voor jong en oud die een bezoek aan het natuurgebied extra de moeite waard maken.

Salland