Volledig scherm
© Thinkstock

Huurdersvereniging Salland zoekt bestuursleden

RAALTE/OLST-WIJHE - Huurdersvereniging Salland wil het bestuur versterken. Dat bleek afgelopen week tijdens de ledenvergadering in Heino.

,,De wettelijke taken van huurdersorganisaties zijn in de afgelopen jaren in aantal toegenomen en om die aan te kunnen is een goed bezet bestuur noodzakelijk'', stelt voorzitter Rinus van Houte. Bestuurslid Ton Ordelman nam afgelopen week in de ledenvergadering in zaal Oortwijn in Heino afscheid. Het bestuur wil de communicatie met de leden verbeteren via een nieuwe website en sociale media. Meer informatie via info@huurdersverenigingsalland.nl of telefoon 0572-357256.

Het bestuur wil in 2017 het 'constructieve overleg' met corporatie SallandWonen voortzetten om voor de huurders 'tastbare resultaten' te behalen.

De leden stemden in met het voorstel om de contributie te verhogen tot 10 euro per jaar.

In het tweede deel van de vergadering gaven vertegenwoordigers van SallandWonen aan de circa 30 aanwezige leden uitleg over het plaatsen van zonnepanelen op huurwoningen. Tot nu toe is dat al gebeurd bij 770 woningen, SallandWonen wil dat aantal in de komende jaren verhogen tot 2.500.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Salland