Freek en Minie Terpstra hebben sinds kort een ijscobus om toch inkomsten te genereren nu ze niet met hun kermisattracties op reis kunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Freek en Minie Terpstra hebben sinds kort een ijscobus om toch inkomsten te genereren nu ze niet met hun kermisattracties op reis kunnen. © Gerard Vrakking

IJscobus is de nieuwste ‘attractie’ van kermisfamilie uit Raalte: ‘We wilden niet stil blijven zitten’

Of het zoden aan de dijk zet is niet zeker, maar met een ijscobus wil kermisfamilie Terpstra uit Raalte de mensen in ieder geval een lach op hun gezicht bezorgen. Door het coronavirus zitten ze noodgedwongen al weken thuis op hun ‘postadres’ en komt er geen cent binnen. ,,We zijn reizigers. Praktisch iedere week een andere thuisbasis. We willen enorm graag ondernemen.”

  1. Donkere wolken boven Nicolaaskerk in Lettele door verwachte sluiting: ‘Water staat aan de lippen’
    PREMIUM

    Donkere wolken boven Nicolaas­kerk in Lettele door verwachte sluiting: ‘Water staat aan de lippen’

    ,,De storm treft onze kerk ook”, spreekt pastoor Ronald Cornelissen. Het zijn roerige tijden voor de katholieke kerken in Deventer en Salland. Nadat Parochie Heilig Kruis besloot om zeven Sallandse kerken de komende jaren te sluiten, volgt kort daarop een volgende sluitronde bij de Heilige Lebuinus Parochie in Deventer en omstreken. In Lettele vreest men voor de Heilige Nicolaaskerk.

Salland