Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Inbreker loopt midden op de dag met gestolen televisie over straat in Raalte

De politie is op zoek naar getuigen die een niet zo'n hele slimme inbreker midden op de dag met een grote televisie hebben zien lopen in Raalte. 

De verdachte besloot gistermiddag in te breken aan de Roggestraat en nam een grote Samsung televisie mee. Dat meldt de politie op Facebook. ‘Wij hebben de verdachte aangehouden, want dat valt natuurlijk op, als je met zo'n televisie rondloopt...’ 

Getuigen

Toch is de politie nog op zoek naar getuigen die de persoon in kwestie met de televisie hebben zien lopen. Het gaat om een Samsung flatscreen. Getuigen kunnen contact opnemen door een bericht te sturen op Facebook (politie Raalte) of even te bellen met 0900-8844. 

 1. Kritisch burger Hans de Kort stelt dat Raalte komst van varkensbaron wél kan verbieden

  Kritisch burger Hans de Kort stelt dat Raalte komst van varkensba­ron wél kan verbieden

  Indien de gemeente Raalte de komst van varkensbaron Adriaan Straathof naar Mariënheem wil voorkomen, zijn daar volgens de kritische burger Hans de Kort wel degelijk middelen voor te vinden. Eenvoudigweg door het bestemmingsplan voor het buitengebied zo aan te passen dat er geen uitbreiding van veebedrijven meer mogelijk is. ,,Als daar nú geen aanleiding voor is, wanneer dan nog wel?”, stelt de gepensioneerd gemeenteambtenaar.
 2. FNV slaat alarm over ‘erbarmelijke omstandigheden’ van arbeidsmigranten op vakantiepark in Heino
  PREMIUM
  update

  FNV slaat alarm over ‘erbarme­lij­ke omstandig­he­den’ van arbeidsmi­gran­ten op vakantie­park in Heino

  De FNV wil dat de gemeente Raalte zorgt voor verbetering van de huisvesting van circa tweehonderd arbeidsmigranten op vakantiepark Landgoed Old Heino in Heino. De vakbond overhandigt daarom vanmiddag een zwartboek aan burgemeester Martijn Dadema. ,,De omstandigheden waaronder die mensen moeten leven, zijn erbarmelijk’’, zegt FNV-woordvoerder Bart Plaatje.

Salland