Victor D., voormalig postbode uit Heeten.
Volledig scherm
Victor D., voormalig postbode uit Heeten. © Eigen foto

Jihadstrijder Victor D. uit Heeten geeft teken van leven

AudioJihadstrijder Victor D. uit Heeten heeft, na weken vermist te zijn geweest een teken van leven gegeven. Via Facebook stuurde hij na vragen van deze krant enkele gesproken tekstberichten terug, waarin hij bevestigt nog in Syrië te zitten. Ook laat hij weten dat het goed met hem gaat.

 1. Summercamp Heino gaat gebukt onder ‘recensieterreur’: ‘Je wordt er helemaal flauw van’
  PREMIUM
  2

  Summercamp Heino gaat gebukt onder ‘recensie­ter­reur’: ‘Je wordt er helemaal flauw van’

  Van bedorven kip tot vergelijkingen met strafkampen en van schimmels tot aan voedselvergiftigingen. Als je de recensies moet geloven, zou je je kind of een klas scholieren niet meer naar Summercamp Heino sturen. De zomerkamplocatie is zich van geen kwaad bewust en zegt al tijden te lijden onder ‘recensieterreur’. ,,De enige manier om dit tegen te gaan, is jezelf uitschrijven bij de Kamer van Koophandel.’’
 2. Steekpartij ging mogelijk vooraf aan kopschopincident op Koningsdag in Raalte: ‘Meerdere malen gestoken’
  PREMIUM

  Steekpar­tij ging mogelijk vooraf aan kopschopin­ci­dent op Koningsdag in Raalte: ‘Meerdere malen gestoken’

  Volgens getuigen begon de vechtpartij in hartje Raalte op Koningsdag na een steekpartij. Sinds woensdag circuleren beelden op internet van een vechtpartij waarbij twee mannen kopschoppen uitdelen. De politie bevestigt dat er naast deze vechtpartij ook een steekincident in Raalte was. ,,Of deze zaak verband heeft met het geweldsincident, onderzoeken we op dit moment’’, zegt woordvoerder Anne Coenen.

Salland