Johan waagt recordpoging in speeddaten voor ouderen

videoDe meeste ouderen hebben een leven vol liefde achter zich, maar missen ervaring in de jongste discipline van de hofmakerij: speeddaten. Debutant Johan Albers (72) uit Almelo gaat desondanks recht op zijn doel af.

Verlegen als pubers op hun eerste schoolfeestje betreden de speeddaters van 60 tot 75 jaar de lounge van het Hoftheater in Raalte. Als er journalisten en camera's opdoemen, spelen ze liever verstoppertje. Want hun eigen kinderen weten niet eens dat ze hier het liefdespad betreden. En als het aan hen ligt, blijven alle nazaten voorlopig in het ongewisse.

  1. Overweldigende steun in de rug tijdens Strijd van Salland
    PREMIUM

    Overweldi­gen­de steun in de rug tijdens Strijd van Salland

    Strijd van Salland op Sportpark de Kampen in Heino begon zondag met een indrukwekkende stilte. In gebaar, tijdens het moment waarop werd stilgestaan bij het doel van het evenement. Daarbij ging een groot hart met de tekst ‘Tussen hemel en aarde’ voor even de lucht in. En in woord, tijdens het nummer Doodse Stilte. Rocker Hendrik Jan Bökkers zong het gevoelvol met een rauw randje. Voorlopige opbrengst: zowat een ton aan euro's voor het goede doel.

Salland