Volledig scherm
Het WestCord Hotel Salland in Raalte. © Gerard Vrakking

Lijsttrekkers Raalte in debat over bedrijfsleven

Ondernemers in de gemeente Raalte horen op woensdag 21 februari hoe politieke partijen aankijken tegen het bedrijfsleven. Op het Politiek Ondernemers Café laten de lijsttrekkers hun licht schijnen over een aantal zaken. Alle politieke partijen hebben hun medewerking toegezegd aan het debat, dat om 19.30 uur begint in het Atrium van het Carmel College Salland.

De ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte hebben het Politiek Ondernemers Café georganiseerd. Discussieleider is Jaco Schuurman, die de partijen een aantal stellingen voorlegt. Zo reageren de partijen op de vraag of er voldoende mogelijkheden voor groei en uitbreiding van bedrijven in de gemeente Raalte blijven? Sommige stellingen worden geïntroduceerd met een video, gemaakt door leerlingen van Carmel Havo 4 International Business Class.

  1. Raalter zwembad Tijenraan blijft deze week nog dicht
    Video

    Raalter zwembad Tijenraan blijft deze week nog dicht

    Twee duikers zijn vandaag in de drie bassins van het nieuwe sportcentrum Tijenraan in Raalte bezig scherpe punten op te sporen. Met een foto- en filmcamera maken ze onderwateropnames van plekken waar reparatie nodig is. Zo hebben ze geconstateerd dat op enkele plekken geen voegen zitten tussen de tegels in de wanden en er scherpe punten zitten rond de luidsprekers onder de waterspiegel. De zwembaden blijven nog de hele week gesloten voor publiek.

Salland