Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man (26) uit Raalte opgepakt na vondst ‘bolletjes wit poeder’ in auto

Een 26-jarige man uit Raalte is op Bevrijdingsdag opgepakt voor rijden onder invloed van drugs. In de auto van de man werden bovendien zes bolletjes wit poeder aangetroffen. 

Dat meldt de politie vandaag.

Agenten troffen het voertuig van de man ‘onder verdachte omstandigheden’ aan bij tankstation Esso in Lemelerveld. Na een korte achtervolging reageerde de bestuurder op het stopteken en zette hij zijn voertuig langs de N348.

Bij de controle bleek dat er zes bolletjes wit poeder in de auto lagen. Uit een speekseltest bleek dat de man zelf onder invloed was van verdovende middelen.

De verdachte werd aangehouden en tegen hem worden twee processen-verbaal opgemaakt.

 1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
  PREMIUM

  Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

  Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.
 2. Nu op z'n mooist: Paarse heidepracht op Sallandse Heuvelrug
  Video | Stuur je foto's

  Nu op z'n mooist: Paarse heide­pracht op Sallandse Heuvelrug

  Wie de bloeiende struikheide op de Sallandse Heuvelrug in volle glorie wil aanschouwen, die moet enige haast maken. Volgens boswachter Ine Nijveld is de paarse pracht nu op z’n mooist en is het uiterlijk begin september gedaan. Het huidige natuurschoon waardeert zij met een 8. Dit weekeinde zijn er diverse activiteiten voor jong en oud die een bezoek aan het natuurgebied extra de moeite waard maken.

Salland