Een man uit Heino, bekend als jager in de regio, verscheen voor de rechter vanwege de vondst van wildklemmen, vangkooien en ganzen die hij niet in bezit zou mogen hebben.
Volledig scherm
PREMIUM
Een man uit Heino, bekend als jager in de regio, verscheen voor de rechter vanwege de vondst van wildklemmen, vangkooien en ganzen die hij niet in bezit zou mogen hebben. © ANP / Getty Images

Man (66) uit Heino overleeft wonderlijke rechtszaak én ruzie met z’n vrouw na vondst ‘illegale’ diertuigen en ganzen

Illegale vangkooien en wildklemmen, en bezit van ganzen in strijd met de regels. Een 66-jarige Sallander maakte het volgens de politie erg bont op zijn perceel in Heino. Maar ving en doodde hij wel illegaal dieren? En mocht hij de bewuste ganzen écht niet hebben? De rechtszaak krijgt een bijzondere wending als blijkt hoe de Heinoër aan de spullen en dieren kwam.

0 reacties

 1. Van politietattoo tot rit in brandweerwagen, kids kijken ogen uit op 112-dag Raalte: ‘Wat een drukte, mooi!’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Van politietat­too tot rit in brandweer­wa­gen, kids kijken ogen uit op 112-dag Raalte: ‘Wat een drukte, mooi!’

  Loeiende sirenes, een drone in de lucht, waterspuiten die overuren draaiden en ritjes in de brandweerwagen. Kinderen keken hun ogen uit tijdens de 112-dag bij de brandweerkazerne in Raalte. Honderden, zo niet duizenden, bezoekers kwamen af op het evenement waar allerlei hulpdiensten hun deuren openden. ,,Fantastisch voor onze kids, die het werk van de hulpdiensten nu eens van dichtbij kunnen zien’’, zegt Michel van Rossum.
  Raalte