Het is gevaarlijk op de N35 in Mariënheem, maar een oplossing is voorlopig uit beeld, nu de provincie de geplande aanpak weer heeft omgegooid.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is gevaarlijk op de N35 in Mariënheem, maar een oplossing is voorlopig uit beeld, nu de provincie de geplande aanpak weer heeft omgegooid. © Lenneke Lingmont

Mariënhemers trekken zich terug uit N35-overleg: ‘Geld wint het van veiligheid, dat is onacceptabel’

Teleurstelling dekt de lading bij lange na niet, als het sentiment in Mariënheem over het schrappen van de geplande veilige kruispunten op de N35 in het dorp onder woorden gebracht moet worden. Boos, nee, woedend zijn de leden van de verkeerscommissie van het dorp. ,,Wij gaan niet meer om tafel met de provincie, want geld wint het toch blijkbaar altijd van veiligheid’’, aldus Gerard Nij Bijvank.

  1. Prinses Beatrix bezoekt kleurrijk tuinfestival in Laag-Zuthem: ‘Hoop dat mijn bloemen in paleis komen’
    PREMIUM
    met video

    Prinses Beatrix bezoekt kleurrijk tuinfesti­val in Laag-Zuthem: ‘Hoop dat mijn bloemen in paleis komen’

    Hoog bezoek bij tuinfestival Gardenista in Laag-Zuthem. Daar nam vanmiddag prinses Beatrix een kijkje ter ere van het 150-jarige jubileum van tuinvereniging Groei & Bloei, dat het festival organiseert. De 84-jarige prinses is beschermvrouw van de vereniging en ging in Laag-Zuthem in gesprek met enkele nerveuze tuinders. ,,Ik heb van tevoren wel even een paar keer geoefend wat ik wilde zeggen.”

Salland