Sjef Willemsen zal nooit worden vergeten in Heeten. Hier onthulde hij op 4 november 2011 het bord dat zijn naam voor altijd levend houdt, samen met René Spitzen, voorzitter van de plaatselijke tennisvereniging.
Volledig scherm
Sjef Willemsen zal nooit worden vergeten in Heeten. Hier onthulde hij op 4 november 2011 het bord dat zijn naam voor altijd levend houdt, samen met René Spitzen, voorzitter van de plaatselijke tennisvereniging. © Ronald Hissink

Meester Willemsen leerde Heeten lezen, schrijven en sporten

De helft van Heeten heeft bij hem in de klas gezeten, vrijwel alle inwoners van het dorp kennen hem van alle initiatieven die hij ondernam op het gebied van sport. Meester Sjef Willemsen overleed afgelopen zondag op de eerbiedwaardige leeftijd van 95 jaar.

  1. Gerard Noordink veertig jaar pastor in Salland en Vechtdal: feest en afscheid in september
    PREMIUM

    Gerard Noordink veertig jaar pastor in Salland en Vechtdal: feest en afscheid in september

    Gerard Noordink is veertig jaar actief als pastor in de rooms-katholieke kerk. Vanwege de vakantietijd is daar zaterdag op sobere wijze bij stilgestaan. Maar op 27 september wordt deze mijlpaal wel uitgebreid gevierd met een eucharistieviering in de kerk Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming in Heino, voor zo ver de coronamaatregelen dat dan mogelijk maken. Dat is dan meteen ook zijn afscheidsmis.

Salland