De bij het ongeluk betrokken personenauto.
Volledig scherm
De bij het ongeluk betrokken personenauto. © News United / Jasper Hutten

N35 afgesloten na ongeluk met vrachtwagen

De N35 is vanavond in beide richtingen afgesloten tussen de N348 naar Deventer en de weg naar Heino-Zuid. Dat is het gevolg van een ongeluk met een vrachtwagen en een auto. 

 1. Heinose fietsfanaat Flip hoopt op terugkeer van ‘klassieker’ naar Belgische partnerstad: ‘Het was altijd gezellig in café Het Moleken’
  PREMIUM

  Heinose fietsfa­naat Flip hoopt op terugkeer van ‘klassieker’ naar Belgische part­nerstad: ‘Het was altijd gezellig in café Het Moleken’

  Worden de banden tussen Heino en de voormalige Belgische partnerstad Keerbergen weer aangetrokken? Als het aan Heinoër Flip Jonkman (74) ligt wel. Hij stond veertig jaar geleden aan de wieg van de fietstocht Heino-Keerbergen-Heino. Een gemoedelijke ‘wielerklassieker-in-het-klein’. Jonkman heeft een Belgische medestander: een gemeenteraadslid uit Keerbergen wil de samenwerking tussen de beide plaatsen - die in 2002 eindigde - nieuw leven inblazen.
 2. Calamiteit rioolwaterzuivering Raalte roept herinneringen op aan enorme explosie en twee eerdere vervuilingen
  PREMIUM

  Calamiteit rioolwater­zui­ve­ring Raalte roept herinnerin­gen op aan enorme explosie en twee eerdere vervuilin­gen

  De rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) in Raalte heeft momenteel te kampen met een onbekende vervuiling. Dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn bij de installatie aan de Hondemotsweg. Het roept herinneringen op aan tien jaar geleden, toen de installatie werd stilgelegd vanwege insecticidenvervuiling. Een jaar later, in 2012, werd de rwzi getroffen door een enorme gasexplosie. En ook in 2015 werd de installatie bijna compleet stilgelegd door een illegale lozing van een slagerij in Heeten.

Salland