N35 weer open na ongeluk bij Raalte

videoBij een ongeluk met twee auto's op de N35 tussen Raalte en Zwolle is een gewonde gevallen. De N35 was hierdoor enige tijd afgesloten.

Tegen 09.00 uur ging het mis ter hoogte van Raalte in de rijrichting Zwolle. Een automobiliste botste door nog onbekende oorzaak achterop een andere auto. Bij het ongeluk raakte de bestuurster van de achterste auto gewond. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de kop-staartbotsing lagen er brokstukken op de rijbaan. De brandweer maakte de rijbaan schoon. Tegen 9.50 uur werd de N35 weer vrijgegeven.

Ten tijde van de wegafsluiting werd geadviseerd om te rijden via Ommen.

Volledig scherm
Bij het ongeluk op de N35 ter hoogte van Raalte viel een gewonde. © News United/ Arnold Roolvink
  1. Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten
    PREMIUM
    video

    Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlech­ten

    Een vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet? Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Salland