Volledig scherm
Bouwbedrijf Hoppen in Heino. © Google Streetview

Nieuwe bedrijfsleider bij bouwbedrijf Hoppen in Heino

Bouwonderneming Hoppen in Heino krijgt een nieuwe bedrijfsleider. Roy Simons uit Heeten volgt per 1 januari Anton Harink op, die jarenlang de drijvende kracht was van Hoppen. Harink vindt het tijd geworden voor een nieuwe generatie.

Huidige bedrijfsleider Harink blijft nog wel actief voor het bedrijf. ,,Daarvoor is het werk veel te mooi. Ik hou van projecten waar vakmanschap en kennis van oude constructies voor nodig zijn. Die kennis draag ik graag over aan de nieuwe generatie”, aldus Harink.

Opvolger Simons (33) is al een aantal jaren werkzaam bij Hoppen. Hij is per 1 januari het nieuwe gezicht van de bouwonderneming uit Heino. Simons heeft een gedegen achtergrond als projectleider van verschillende projecten in de regio. ,,Ik heb Bouwonderneming Hoppen leren kennen als een bedrijf dat sterk lokaal verbonden is. Veel klanten komen terug, omdat ze tevreden zijn over de persoonlijke aanpak en de kwaliteit van het geleverde werk. Dit gaan wij zeker voortzetten. Daarnaast zullen wij ons gaan richten op de veranderingen en uitdagingen die de toekomst brengt. Ik kijk er naar uit om vanuit ons nieuw te bouwen kantoor in Heino verder te bouwen aan Heino en de regio’’, zegt hij.

De directie van Bouwonderneming Hoppen dankt Harink voor zijn jarenlange inzet voor het bedrijf. ,,We hopen nog jaren met hem samen te werken’’. 

Salland