Bedrijfsleider Robin Drost van Noggus&Noggus.
Volledig scherm
Bedrijfsleider Robin Drost van Noggus&Noggus. © Natuur en Milieu Overijssel

Noggus&Noggus Dalfsen verkoopt nu ook bouwmaterialen na samenwerking met Raaltens sloopbedrijf

Bij Noggus&Noggus in Dalfsen kan men nu ook terecht voor bouwmaterialen. Het kringloopbedrijf is een samenwerking aangegaan met Hoogeboom, specialist in circulair sloopwerk in Raalte. De pilot is van start gegaan met een partij houten dakbalken. ,,Als het gaat lopen, richten we er een speciale afdeling voor in”, zegt bedrijfsleider Robin Drost van Noggus&Noggus.

 1. Wethouder wil geld bijleggen in vastgelopen Kruispunt Raalte-project, inwoners en bedrijven vrezen lange vertraging
  PREMIUM

  Wethouder wil geld bijleggen in vastgelo­pen Kruispunt Raal­te-pro­ject, inwoners en bedrijven vrezen lange vertraging

  De gemeente Raalte gaat zich hard maken voor Kruispunt Bos. Jarenlang wilde de lokale politiek niet meer dan de ingelegde 4,5 miljoen betalen. Nu gaat wethouder Ben Nijboer onderzoeken of ongeveer een derde van dat bedrag extra bijgelegd kan worden. Ondertussen kijken inwonersgroepen en het bedrijfsleven angstvallig naar de ontwikkelingen. ,,Langetermijngevolgen zijn groot’’, zegt Marlon Marsman, voorzitter van Kring Raalter Werkgevers.
 2. Fietsvrienden van jong overleden Raaltenaar vieren z’n leven met Tour de Jes: ‘Hij had het zeker gewaardeerd’
  PREMIUM
  2

  Fietsvrien­den van jong overleden Raaltenaar vieren z’n leven met Tour de Jes: ‘Hij had het zeker gewaar­deerd’

  Hij werd maar 35, maar leefde voor 70 jaar: Jesper Lammers uit Raalte. Een jaar na zijn dood is het gat dat hij achterliet nog steeds levensgroot, maar vrienden Tom en Laurens willen er ook iets positiefs uit halen. Van 17 tot en met 22 juli fietsen ze van Raalte naar Alpe d’Huez. Als eerbetoon aan Jesper, maar en passant hengelen ze ook nog eens dik 17.000 euro in voor de Maag Lever en Darm Stichting.

Salland