Carmel College Salland
Volledig scherm
Carmel College Salland © Google Streetview

Onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag leerling op Carmel College

Vermoedelijk één leerling van het praktijkonderwijs op het Carmel College Salland heeft grensoverschrijdend gedrag vertoond. De scholengemeenschap in Raalte stelt een onderzoek in naar het incident. Zolang het onderzoek loopt, is een leerling de toegang tot de school ontzegd.

 1. Komst sportschool in Raalte-Noord nog altijd ongewis na duizelende rechtszaak over parkeercijfers
  PREMIUM

  Komst sport­school in Raal­te-Noord nog altijd ongewis na duizelende rechtszaak over parkeercij­fers

  Zeven bedrijven op bedrijventerrein de Sallandse Poort in Raalte staan lijnrecht tegenover de gemeente over de komst van een sportschool. Volgens de bedrijven is er met de komst van een Profit Gym-filiaal straks haast geen parkeerplek meer beschikbaar. Het gemeentebestuur vindt dat er weinig aan de hand is. ,,Er is helemaal geen parkeerprobleem’’, zegt advocaat Susan Schaap.
 2. Deventer hengelaar zet foto brandend bondskantoor in Raalte op sociale media: ‘Was bedoeld als satire’
  PREMIUM

  Deventer hengelaar zet foto brandend bondskan­toor in Raalte op sociale media: ‘Was bedoeld als satire’

  Een sportvisser uit Deventer heeft het al jaren aan de stok met Sportvisserij Oost-Nederland. Op Instagram plaatste hij foto’s van een brandend kantoor van de organisatie in Raalte en hij maakte een opsporingsambtenaar uit voor ‘stekelmof’ en NSB’er. ,,Het is satire, hyperbolen die uit hun context zijn gehaald’’, zegt de 25-jarige Bart B. bij de politierechter.

Salland