Opnieuw ongeluk op N35 bij Raalte, weg weer open

videoDe N35 is weer open na een ongeluk ter hoogte van Raalte. Een auto reed aan het einde van de middag achterop een vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde in de avondspits omstreeks 17.30 uur in de rijrichting van Mariënheem naar Raalte.  Na het ongeluk ging de N35 deels op slot. Hierdoor liep de vertraging al snel op tot meer dan een halfuur. Verkeer werd geadviseerd om te rijden. Om 18.10 uur werd de N35 weer vrijgegeven en nam de vertraging af. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen bij het ongeluk. De auto werd door een berger afgesleept.

Eerder op de dag ging het op de N35 bij Raalte ook al mis. Toen vond een ongeluk met drie auto's plaats.

Volledig scherm
Het ongeluk op de N35 vond in de avondspits plaats. © Jan Willem Horstman / News United
  1. Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten
    PREMIUM
    video

    Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlech­ten

    Een vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet? Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Salland