Links vader Rudi Gerrits en rechts zoon Yairo Gerrits (12).
Volledig scherm
PREMIUM
Links vader Rudi Gerrits en rechts zoon Yairo Gerrits (12). © Gerard Vrakking

Piraten-dj's Yairo (12) en zijn vader uit Raalte in zak en as na diefstal van unieke vinylplaten uit studio

Zo spaar je jarenlang allerlei bijzondere vinylplaten bij elkaar voor je eigen piratenzender, en zo moet praktisch alles via een harde schijf de ether in. De koffer vol platen van Yairo Gerrits (12) en zijn vader Rudi is afgelopen week gestolen uit de studio in de achtertuin. ,,Gelukkig hebben we de harde schijf met mp3's, maar de charme is helemaal verdwenen.”

 1. Winter Games met bootcamp en hockeyclinic: zo kunnen jongeren uit Raalte tóch sporten in lockdowntijd
  PREMIUM

  Winter Games met bootcamp en hockeycli­nic: zo kunnen jongeren uit Raalte tóch sporten in lockdown­tijd

  De scholen zijn dicht, de sporthallen hebben hun deuren gesloten en bij veel sportclubs is slechts een beperkt aanbod. Jongeren komen amper aan sporten toe en dat is velen een doorn in het oog. In Raalte is een oplossing: kinderen van 6 tot en met 17 jaar kunnen in januari en februari terecht bij hockeyclub SMHC voor de Winter Games. Daar kun je jezelf elk weekend in de buitenlucht lekker in het zweet werken.
 2. Roelofsen Horse Trucks ruilt aangekocht perceel in voor grotere locatie in Raalte: ‘Niet weer snel uit onze jas groeien’
  PREMIUM

  Roelofsen Horse Trucks ruilt aangekocht perceel in voor grotere locatie in Raalte: ‘Niet weer snel uit onze jas groei­en’

  Het gaat het Raalter bedrijf Roelofsen Horse Trucks voor de wind. Hoewel eigenaar Jonny Roelofsen ‘geen gemak heeft’ van de coronacrisis, heeft hij wel een in 2019 aangekocht perceel voor nieuwbouw van zijn bedrijf ingeruild voor een stuk grond dat twee keer zo groot is. ,,We willen niet op een te krappe kavel gaan bouwen’’, zegt de Raalter ondernemer.
 1. Zwaar ongeluk in Heeten: bestuurder bestelbusje aangehouden
  Play

  Zwaar ongeluk in Heeten: bestuurder bestelbus­je aangehou­den

 2. Hoe boze demonstranten door Google in de tuin van Jacques in Dronten terecht komen
  Play

  Hoe boze demonstran­ten door Google in de tuin van Jacques in Dronten terecht komen

Salland