Volledig scherm
PREMIUM
,,Het is tijd voor vernieuwing’’, vindt de organisatie van het Luttenbergse Popfestival Lil’Hill. © Stefan Lucassen/archieffoto

Popfestival Lil'Hill gaat naar de Luttenberg

Popfestival Lil'Hill verhuist naar de flanken van de Luttenberg. De verplaatsing haalt de organisatie van de automatische piloot af.

Na elf jaar op de ijsbaan en nog eens negen jaar in een weiland, is het tijd voor vernieuwing vindt de organisatie van het Luttenbergse Popfestival Lil'Hill. Niet dat de fut er uit is, maar het muziekfestival dat vanaf 2010 bestaat en bands als Kensington, Bettie Serveert en Osdorp Posse een podium heeft gegeven, wil voorkomen dat het op de automatische piloot verder gaat.

  1. Arbeidsmigranten in Heino vrezen ‘grillige’ parkbeheerder: ‘We hebben geen enkele bescherming’
    PREMIUM

    Arbeidsmi­gran­ten in Heino vrezen ‘grillige’ parkbeheer­der: ‘We hebben geen enkele bescher­ming’

    Niet de slechte huisvestingsomstandigheden, maar het volledig overgeleverd zijn aan de grillen van de beheerder is het grootste probleem op park Old Heino. ,,Als de beheerder het op jou gemunt heeft, loop je het gevaar van het park te worden gestuurd. Hij komt ook onaangekondigd huisjes binnen om controles op bijvoorbeeld drugs uit te voeren. We hebben geen enkele bescherming”, zegt de Poolse parkbewoner Pawel Staśkewicz (33).

Salland