Het bedrijfsvrachtwagentje, kort nadat de man uit Raalte er een dodelijk ongeluk mee veroorzaakte.
Volledig scherm
Het bedrijfsvrachtwagentje, kort nadat de man uit Raalte er een dodelijk ongeluk mee veroorzaakte. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Raaltenaar (36) die zich tot ergernis van nabestaanden niets meer kan herinneren van dodelijk ongeluk in Haarlo krijgt celstraf

VIDEODe man uit Raalte, die op 1 februari 2019 een 59-jarige man uit Winterswijk doodreed, moet vijf maanden de gevangenis in en mag twee jaar niet rijden, zo besliste de rechtbank vandaag. 

 1. Apothekers in Salland en Vechtdal: ‘Zakjes om milieu voor medicijnvervuiling te behoeden’
  PREMIUM

  Apothekers in Salland en Vechtdal: ‘Zakjes om milieu voor medicijn­ver­vui­ling te behoeden’

  Veel medicijnresten belanden via het riool in het oppervlaktewater. Dit heeft grote gevolgen voor alles wat in het water leeft. Bovendien bemoeilijken deze restanten de bereiding van schoon drinkwater. Ongebruikte medicijnen terugbrengen naar de apotheek is een belangrijke stap om dit probleem te tackelen. Apotheken van Salland en Vechtdal ontwikkelden hiervoor speciale zakjes om mensen bewust te maken.
 2. Ribs & Blues in Raalte op losse schroeven, besluit over Stöppelhaene volgt in maart
  PREMIUM

  Ribs & Blues in Raalte op losse schroeven, besluit over Stöppelhae­ne volgt in maart

  Het is hoogst onzeker of het grootste gratis bluesfestival van Nederland, Ribs & Blues in Raalte, doorgaat dit jaar. De organisatie verwacht geen honderd procent garantie te kunnen geven voor de veiligheid en gezondheid tijdens het evenement dat eind mei gepland staat. De Stöppelhaene vindt eind augustus plaats en de organisatie beslist mede daarom later over het al dan niet doorgaan van het Sallands Oogstfeest.
 3. Niet handje contantje, maar directe hulp met spullen: Fonds voor Ons helpt iedereen in acute geldnood in Raalte
  PREMIUM

  Niet handje contantje, maar directe hulp met spullen: Fonds voor Ons helpt iedereen in acute geldnood in Raalte

  Stel, je verliest plots je baan en komt in financiële nood terecht. Uiteraard kan je bij instanties als de gemeente aankloppen voor hulp. Maar wat als precies op dat moment je koelkast stuk gaat en je kan een nieuwe niet betalen? Of erger: je hebt geen geld meer voor boodschappen. Fonds voor Ons staat dan klaar voor alle inwoners van de gemeente Raalte met hulp binnen 24 uur.
 1. Uitslaande brand in Deventer: appartement compleet verwoest
  Play

  Uitslaande brand in Deventer: apparte­ment compleet verwoest

 2. Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

Salland