Volledig scherm
PREMIUM
Directeur-eigenaar Erwin Pronk van De Flierefluiter waagt zichzelf met zijn moeder Annie en vader Gerard op een van de onderdelen van het speelparadijs. © Gerard Vrakking/archief

Safari-tent De Flierefluiter in Raalte moet weg: niet goedschiks, dan kwaadschiks

De speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter in Raalte moet op haar mini-camping de safari-tent afbreken. Voor het recreatieve onderkomen heeft het speelparadijs geen vergunning. Op toestemming alsnog hoeft het bedrijf volgens de gemeente niet te rekenen, omdat het bestemmingsplan die verhindert.

De Flierefluiter dient ook nog haast te maken met het verwijderen van de safari-tent. Vóór 1 juni moet die weg zijn. Weigert de speel- en recreatieboerderij in Raalte aan die oproep gehoor te geven, dan laat de gemeente de tent afbreken. Op kosten van het speelparadijs.

  1. Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten
    PREMIUM
    video

    Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlech­ten

    Een vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet? Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Salland