Calvin Klein Overmeen (rechts) en zijn vriend Rick Timmer. Klein Overmeen viert zaterdag 9 februari zijn 5-jarig jubileum als dj met een feest in de sporthal in Heeten.
Volledig scherm
PREMIUM
Calvin Klein Overmeen (rechts) en zijn vriend Rick Timmer. Klein Overmeen viert zaterdag 9 februari zijn 5-jarig jubileum als dj met een feest in de sporthal in Heeten. © FOTO HISSINK

Sallandse dj viert jubileum met duizend man

Sporthal Heeten haalt het eerste Sallandse Dance Event in huis. Dankzij de jubilerende dj Calvin Klein Overmeen.

 1. Bakkerij Lemelerveld verhuist na 34 jaar precies 150 meter verderop: ‘Ik zie ineens nieuwe gezichten’
  PREMIUM
  Video

  Bakkerij Lemeler­veld verhuist na 34 jaar precies 150 meter verderop: ‘Ik zie ineens nieuwe gezichten’

  Het zal even wennen zijn voor de klanten van Bakkerij Van der Most in Lemelerveld: na 34 jaar is het bedrijf naar een andere locatie verhuisd in het dorp. Veel extra meters hoeven de klanten niet te maken, het nieuwe onderkomen aan het Kroonplein is 150 meter verwijderd van de oude locatie. Eigenaar Mark van der Most is blij met de stap: „Hier hebben we meer ruimte om onze producten te presenteren.”
 2. In Raalte wil politiek ‘als een blok’ achter de boeren staan: ‘Steun degenen die wél blijven’
  PREMIUM

  In Raalte wil politiek ‘als een blok’ achter de boeren staan: ‘Steun degenen die wél blijven’

  De opmerking dat boeren misschien wel onteigend moeten worden om de stikstofcrisis het hoofd te bieden, heeft ook in Raalte veel stof doen opwaaien. De fractie van BurgerBelangen (BB) pleit voor een positief lokaal boerenbeleid, in plaats van het ‘stadse geneuzel uit Den Haag’. ,,Waarom geen focus op de boeren die wel doorgaan?’’, zegt BB-fractievoorzitter Ben Nijboer.
 3. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Salland