Jos Westenenk (links) en Dafne Holterman (rechts) gaan voor GemeenteBelangen en Burgerbelangen alsnog de raad in, op basis van voorkeursstemmen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jos Westenenk (links) en Dafne Holterman (rechts) gaan voor GemeenteBelangen en Burgerbelangen alsnog de raad in, op basis van voorkeursstemmen. © Ronald Hissink

Stemmenkanon in Luttenberg, Heino-bolwerk van BB en twee ‘onverwachte’ kandidaten in de Raalter raad

Twee kandidaat-raadsleden voor de gemeenteraad in Raalte komen met voorkeursstemmen alsnog de raadszaal in. Het zijn twee van de meerdere opvallende uitkomsten van de gemeenteraadsverkiezingen in de Sallandse gemeente. Zo blijkt Heino een waar BurgerBelangen-bolwerk en gebeurt er iets opvallends in een Nieuw Heetens stembureau. 

0 reacties

 1. Plaatselijk Belang Heino stelt prioriteitenlijstje samen voor nieuw te vormen college
  PREMIUM

  Plaatse­lijk Belang Heino stelt prioritei­ten­lijst­je samen voor nieuw te vormen college

  Plaatselijk Belang Heino loopt alvast op de zaken vooruit bij een nieuw te vormen coalitie in de gemeente Raalte. In een brief gericht aan de onderhandelende partijen en overige raadsleden roept de belangenclub op om wat te doen aan de stagnerende woningbouw, het verduidelijken van het centrumplan en een visie op de kwestie rond de sporthal te delen met het dorp. Of deze onderwerpen worden besproken door BurgerBelangen, CDA en de VVD is niet bekend.
 2. Summercamp Heino gaat gebukt onder ‘recensieterreur’: ‘Je wordt er helemaal flauw van’
  PREMIUM
  2

  Summercamp Heino gaat gebukt onder ‘recensie­ter­reur’: ‘Je wordt er helemaal flauw van’

  Van bedorven kip tot vergelijkingen met strafkampen en van schimmels tot aan voedselvergiftigingen. Als je de recensies moet geloven, zou je je kind of een klas scholieren niet meer naar Summercamp Heino sturen. De zomerkamplocatie is zich van geen kwaad bewust en zegt al tijden te lijden onder ‘recensieterreur’. ,,De enige manier om dit tegen te gaan, is jezelf uitschrijven bij de Kamer van Koophandel.’’

Salland