Volledig scherm
Dominee Karolien Zwerver, die het initiatief nam voor de bijbelse escaperoom in de kelder van het Annahuis, helpt leerlingen vmbo 3 van het Carmel College Salland een handje bij het in elkaar puzzelen daarvan. © Gerard Vrakking

Stormloop op escaperoom van de Protestantse Gemeente in Raalte

Een leger van mensenredders popelt om het kindeke Jezus te redden uit de klauwen van koning Herodes. De escaperoom van de Protestantse Gemeente in Raalte ontketent een stormloop. Nog slechts 5 van de 44 arrangementen zijn beschikbaar.

De escaperoom in de kelder van het Annahuis, dat zich tegenover de monumentale Plaskerk bevindt, is bedoeld om belangstellenden op een alternatieve manier in kennis te brengen met het kerstverhaal. Het is de bedoeling dat de deelnemers het kindje Jezus terugbezorgen bij moeder Maria. Daarvoor moeten ze diverse puzzels oplossen. Ze krijgen daarvoor 45 minuten de tijd.

Serious Request

Per keer mag een groepje van twee à vier deelnemers een poging wagen. Dat kost 5 euro per persoon. De opbrengst is bestemd voor Serious Request, de jaarlijkse inzamelingsactie van Radio 3FM voor het Rode Kruis.

De escaperoom, die is vervaardigd door leerlingen vmbo 3 van het Carmel College Salland in Raalte, wordt zondag om 15.00 uur officieel geopend.

Klik hier voor nadere informatie.  

Salland