Vorig jaar werden nog tientallen nieuwe Mercedessen Vito aan TCR geleverd. Op de voorgrond directeuren Bas en Marc Roescher en Patrick van Ommen van Mercedes-dealer Wensink.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar werden nog tientallen nieuwe Mercedessen Vito aan TCR geleverd. Op de voorgrond directeuren Bas en Marc Roescher en Patrick van Ommen van Mercedes-dealer Wensink. © TCR

TCR verbijsterd door verliezen leerlingenvervoer Raalte: ‘Juist in het hart van onze regio’

Taxi- en touringcarbedrijf TCR uit Raalte mag de komende vier jaar de leerlingen uit de eigen gemeente niet vervoeren. Concurrent Willemsen de Koning uit Arnhem heeft de Europese aanbesteding gewonnen. ,,Dit zagen wij niet één-twee-drie aankomen”, zegt directeur Marc Roescher onthutst.

0 reacties

 1. Pompdagen Heino wordt eenmalig Heinoos Weide Festival: ‘Een soort tentfeest met hopelijk kermis’
  PREMIUM

  Pompdagen Heino wordt eenmalig Heinoos Weide Festival: ‘Een soort tentfeest met hopelijk kermis’

  Geen afgeladen volle dorpskern in Heino dit jaar, maar een meerdaags 'tentfeest’ op de kerkweide aan de rand van het dorp. De jaarlijkse Pompdagen worden voor een keer ingeruild voor het Heinoos Weide Festival. Op een afgesloten terrein kunnen de inwoners van Heino midden augustus meerdere dagen achter elkaar feesten. ,,Er staan nog veel vraagstukken open, maar dat we gaan feesten half augustus staat vast’’, zegt Pompdagen-voorzitter Gerben Korten.
 1. Onderzoeker en ex-projectleider doen boekje open over extern onderzoek naar Strunk-debacle Raalte
  PREMIUM

  Onderzoe­ker en ex-projectlei­der doen boekje open over extern onderzoek naar Strunk-debacle Raalte

  Voor het eerst sinds het Strunk-debat eind april werd er in het gemeentehuis in Raalte openbaar gesproken over het mislukte project om de cultuurboerderij nieuw leven in te blazen. Wethouder Wout Wagenmans hield destijds zijn kaken op elkaar over zijn rol in het proces en gaf weinig informatie prijs, wat hem op een motie van wantrouwen kwam te staan. Om alles op een rijtje te zetten schreef de gemeente een onafhankelijk onderzoek uit met de vraag hoe het zo ver kon komen. Het blijkt een opmaat naar een vurig politiek debat, begin juli.
 2. Raalter wethouder Wagenmans trekt boetekleed aan over rol in Strunk-debacle: ‘Het moest anders, dat trek ik mij aan’
  PREMIUM

  Raalter wethouder Wagenmans trekt boetekleed aan over rol in Strunk-debacle: ‘Het moest anders, dat trek ik mij aan’

  Voor Raalter wethouder Wout Wagenmans (GemeenteBelangen) heeft het Strunk-debacle geen politieke gevolgen. Dat blijkt na het politieke debat waar een kritisch onderzoeksrapport van onderzoeksbureau Berenschot is besproken. Dat onderzoek heeft de gemeente ingesteld naar aanleiding van het mislukte project om van Cultuurboerderij Strunk een multifunctioneel centrum te maken. Wel is het college van burgemeester en wethouders met het nodige huiswerk de zomervakantie ingestuurd.

Salland