Volledig scherm
PREMIUM
Jacqueline Kolkman van de organisatie op het terrein van de Galoppade in Heeten. © Bert Kamp

Te warm: streep door Galoppade Heeten

updateDe Galoppade die vandaag en morgen een grote schare ruiters en amazones naar Heeten zou trekken, gaat niet door. Vanwege de voorspelde hitte en de mogelijke neerslag met onweer op zaterdag heeft de organisatie van het hippische festijn besloten alle activiteiten te schrappen. Alle rubrieken worden op een ander tijdstip alsnog verreden.

Eerst bracht de organisatie van de Galoppade gisteren naar buiten dat het programma voor beide dagen was aangepast. Zo zouden de eerste ruiters en amazones vandaag al om 7.00 uur in de ring komen, in plaats van 9.00 uur. Om 10.30 uur zou het evenement op de eerste dag stoppen.

  1. Deel gemeenteraad wil opnieuw onderzoek naar verplaatsen Booijink uit centrum Raalte
    PREMIUM

    Deel gemeente­raad wil opnieuw onderzoek naar verplaat­sen Booijink uit centrum Raalte

    Een bedrijf als Booijink past in de 21e eeuw niet meer in het hart van Raalte. De discussie moet volgens GemeenteBelangen nieuw leven ingeblazen worden en de partij neemt het voortouw om de mogelijkheden te bekijken om het bedrijf te verplaatsen naar het industrieterrein van Raalte. Verkeersoverlast, stankhinder en dreiging van stofexplosies zijn de grootste boosdoeners. Maar hoe haalbaar is zo’n verplaatsing?

Salland