Op de Raarhoeksweg wordt te hard gereden en te veel sluipverkeer weet die weg te vinden, vinden bezorgde ouders. Het levert gevaarlijke situaties op voor de kinderen die in het complex van Ivoor Raalte naar de bso gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Raarhoeksweg wordt te hard gereden en te veel sluipverkeer weet die weg te vinden, vinden bezorgde ouders. Het levert gevaarlijke situaties op voor de kinderen die in het complex van Ivoor Raalte naar de bso gaan. © Ronald Hissink

Teleurgestelde ouders: Maatregelen tegen scheuren op Raarhoeksweg in Raalte nog niet in zicht

De verkeerssituatie op de Raarhoeksweg in Raalte staat nog niet hoog genoeg op de prioriteitenlijst van de gemeente. Er komen vooralsnog geen maatregelen tegen hardrijders. Dit tot teleurstelling van ouders die er hun kinderen naar het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang brengen. 

 1. ‘Raalte de Janeiro’: Bij Lampe en Stöppelkaters organiseren tóch een carnavalsfeest dit jaar
  PREMIUM
  1

  ‘Raalte de Janeiro’: Bij Lampe en Stöppelka­ters organise­ren tóch een carnavals­feest dit jaar

  Na alle afgelastingen moet dit het eerste feest sinds lange tijd worden: Zomercarnaval in Raalte. Bij Lampe en carnavalsvereniging De Stöppelkaters willen 14 augustus uitpakken met een feest op het terrein naast Bij Lampe. ‘Rio in Raalte’ of ‘Raalte de Janeiro’ wordt het al gekscherend genoemd. Als alles volgens plan verloopt, begint begin juni de kaartverkoop voor het evenement waar tot maximaal 1200 bezoekers welkom zijn.
 1. Op de ‘mooiste plek van Deventer’ komen nu appartementen: ‘Dit was de geheime kamer van de directeur’
  PREMIUM
  1

  Op de ‘mooiste plek van Deventer’ komen nu appartemen­ten: ‘Dit was de geheime kamer van de directeur’

  Hij trok er een aantal jaren terug de deur dicht als directeur van Witteveen+Bos. Dat Deventers ingenieurs en adviesbureau is wereldwijd actief. Maar voor Jaap van der Graaf is er nauwelijks een mooiere (werk)plek op aarde dan langs de rivier in Deventer. Nu Witteveen+Bos daar weg is, komen er 29 appartementen. Een kijkje binnen met de ontwikkelaar én oud-directeur. ,,Waar bezoekers ter wereld ook vandaan kwamen: altijd was er die verbazing over de ligging aan de IJssel.”
 1. Israël bombardeert huis Hamas-leider
  Play

  Israël bombar­deert huis Ha­mas-lei­der

 2. Verdwaalde ree gered in Zwolse woonwijk Assendorp
  Play

  Verdwaalde ree gered in Zwolse woonwijk Assendorp

Salland