Volledig scherm

The Beach Boys komen naar Ribs & Blues in Raalte

RAALTE - The Beach Boys komen naar Raalte voor Ribs & Blues. Dat maakt de organisatie vrijdagmorgen bekend. Op de openingsavond van Ribs & Blues op 3 juni speelt de wereldberoemde band ruim anderhalf uur in Raalte.

Voor een verhaal voor morgen zijn we op zoek naar grote The Beach Boys-fans. Dus bent u of kent u een groot fan van de Beach Boys? Mail dan de redactie.

In 2012 werd het 50-jarig bestaan van de The Beach Boys gevierd met een wereldtournee. De oprichters Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine en de in 1964 toegetreden Bruce Johnston stonden daarbij weer samen op de wereldpodia met een begeleidingsband. De surfrockers op leeftijd met de harmonieuze vocalen hadden niets aan kracht ingeboet en gaven uitverkochte shows.

Door zakelijke onenigheid verlieten Brian Wilson en Al Jardine daarna de band.

Mike Love, Bruce Johnston en de rest van de jubileumband vormen sindsdien The Beach Boys. 'Good Vibrations, Sloop John B , God only knows , California Girls , Surfin USA , Barbara Ann , Help me Rhonda , Kokomo, de hitlijst lijkt eindeloos.

De openingsavond van Ribs & Blues 2017 krijgt nog extra 'classic' glans met Golden Earring.

Kaartverkoop nu online via www.ribsenblues.nl

Voor een verhaal voor morgen zijn we op zoek naar een uitzinnige The Beach Boys-fan. Dus bent u of kent u een groot fan van de Beach Boys? Mail dan de redactie.

  1. Onderwijsinspectie blijft
kritisch op Landstede

    On­der­wijs­in­spec­tie blijft kritisch op Landstede

    Mbo-school Landstede heeft nog steeds onvoldoende grip op de kwaliteit. Dat zegt de onderwijsinspectie in een onlangs verschenen rapport op basis van een onderzoek bij vier (van de 95) opleidingen. Het oordeel betekent niet dat het onderwijs niet deugt. Het gaat vooral om de manier waarop Landstede de kwaliteit van de opleidingen en de examens in beeld heeft en kan garanderen, de zogenoemde kwaliteitsborging. Het is de vierde keer op rij dat de inspectie dit constateert.  

Salland