Tina Hekking.
Volledig scherm
PREMIUM
Tina Hekking. © Gerard Vrakking

Tina (40) leeft van 40 euro per week: ‘Als ik die sigaretten kan elimineren, is dat pure winst’

De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Tina Hekking (40) uit Raalte doet het noodgedwongen met 40 euro in de week en dan is creativiteit geboden.

10 reacties

 • J. Ruth

  3 dagen geleden
  Ik val van mijn stoel bij het lezen dat er mensen zijn die aanbieden om haar verslaving te sponsoren. Heel bijzonder.
 • Sabine Van Mourik Heuvelink

  4 dagen geleden
  Marco Cremer, wat een onzin dat iemand van 100 kg meer zou eten dan iemand van 60 kg! Zat mensen met een maatje S die alles naar binnen stoppen wat ze maar willen en gewoon niet dik worden. Mensen die 100 kg wegen die kunnen al aankomen als ze alleen maar kijken naar een gebakje. Hoeveelheid die iemand eet heeft totaal niks te maken met het gewicht.
 • Yvonne Veld

  5 dagen geleden
  Carin: De beste "moraalridder"stuurlui staan weer aan wal. Natuurlijk is roken, voor wie dat niet doet, compleet overbodig, net zoals alcohol drinken, snoepen, snacken, uit eten gaan, kinderen en huisdieren hebben, auto-/motorrijden, make-up, smartphone, elektrisch fietsen, kleding en schoenen kopen, winkelen, hobby's hebben, op vakantie gaan, uit gaan, naar de sportschool gaan, abonnementen hebben, enz. Mag iemand ook nog een leven hebben met eigen keuzes?
 • Auke de Jager

  5 dagen geleden
  Carin hulde 👍
 • Carin de Graaf-de Rijke

  5 dagen geleden
  Dochter verblijft rest van de week noodgedwongen bij oma anders red ze het niet met de boodschappen. Maar wel blijven roken? Als dát geen stok achter de deur is om te stoppen met roken weet ik het niet meer. Volgens haar moet ze noodgedwongen inleveren op vers fruit en groente, maar chips en een lekker drankje kan gewoon. Volgens mij heeft ze de prioriteiten verkeerd liggen.
 1. Politie gaat kopschopincident Raalte tóch onderzoeken: ‘Moeten een streep trekken’
  PREMIUM
  11

  Politie gaat kopschopin­ci­dent Raalte tóch onderzoe­ken: ‘Moeten een streep trekken’

  Het Openbaar Ministerie (OM) en de politie starten tóch een onderzoek naar het kopschopincident in Raalte. Twee mannen werden flink toegetakeld op Koningsdag in het centrum van Raalte. Op beelden die massaal bekeken worden op sociale media, is te zien dat twee mannen meerdere keren tegen het hoofd worden geschopt. ,,Het gaat om de ernst van het gebruikte geweld in de publieke ruimte.”

Salland