Bij Kruispunt Bos in Raalte staan ludieke spandoeken van de plaatselijk belangen om aandacht te vragen voor de aanpak van de N35.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Kruispunt Bos in Raalte staan ludieke spandoeken van de plaatselijk belangen om aandacht te vragen voor de aanpak van de N35. © Gerard Vrakking

‘Trotse ouders Cora en Bert’: dorpen langs N35 vragen op ludieke wijze aandacht voor aanpak rijksweg

Op ludieke wijze, maar met serieuze ondertoon, vragen de plaatselijk belangen van Mariënheem, Haarle, Laag Zuthem en Heino aandacht voor de aanpak van de rijksweg N35. Ter hoogte van Kruispunt Bos in Raalte zijn spandoeken geplaatst om gedeputeerde Bert Boerman en minister Cora van Nieuwenhuizen aan te sporen om in de rijksweg te investeren.

 1. Raalter wethouder voorziet doemscenario in aanpak N35: ‘Minister past vertragingstactiek toe’
  PREMIUM

  Raalter wethouder voorziet doemscena­rio in aanpak N35: ‘Minister past vertra­gings­tac­tiek toe’

  Een keer is het genoeg, volgens wethouder van Raalte, Wout Wagenmans. Waar gedeputeerde Bert Boerman ‘voorzichtig optimistisch’ was over de verbreding van de N35, na een gesprek met minister Cora van Nieuwenhuizen, voorziet wethouder Wout Wagenmans een doemscenario. ,,Er is al zoveel onderzocht en er zijn zoveel argumenten. En nu moeten wij wéér over de brug komen.”
 2. Na tientallen jaren discussiëren lonkt een aanpak van de N35: ‘Ik ben voorzichtig optimistisch’
  PREMIUM
  UPDATE

  Na tientallen jaren discussië­ren lonkt een aanpak van de N35: ‘Ik ben voorzich­tig optimis­tisch’

  Na jarenlang discussiëren komt er duidelijkheid over de N35. In november moet een definitief besluit vallen over de aanpak van de rijksweg tussen Wijthmen en Nijverdal. Dat zegt gedeputeerde Bert Boerman na een gesprek met Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat. Tweede Kamerlid Wytske Postma (CDA) hoopt dat de minister ‘serieus aan de slag gaat’.
 1. Baudet stelt zich tóch weer verkiesbaar als FVD-leider
  Play

  Baudet stelt zich tóch weer verkies­baar als FVD-lei­der

 2. Ravage door vuurwerkbom bij kinderdagverblijf
  Play

  Ravage door vuurwerk­bom bij kinderdag­ver­blijf

Salland