Elze Geurts tijdens de tweede teamkwalificatie voor een plek in het olympisch team in juni dit jaar. Ze ging als reserve mee naar Tokio en plaatste zich nu voor het WK van volgende week.
Volledig scherm
PREMIUM
Elze Geurts tijdens de tweede teamkwalificatie voor een plek in het olympisch team in juni dit jaar. Ze ging als reserve mee naar Tokio en plaatste zich nu voor het WK van volgende week. © ANP

Turnster Elze Geurts (26) gaat voor finaleplaats bij WK-debuut

Turnster Elze Geurts (26) debuteert komende week in Japan op het WK. Het doel van de Raaltese in Kitakyushu is helder: een finaleplaats op sprong. ,,Het lijkt alsof ik al veel meer ervaring heb.”

 1. Ondernemersclubs Raalte ontstemd over verplichting zonnepanelen op nieuwe daken: ‘Politieke mooipraterij’
  PREMIUM

  Onderne­mers­clubs Raalte ontstemd over verplich­ting zonnepane­len op nieuwe daken: ‘Politieke mooiprate­rij’

  Het was al iets waar ondernemersverenigingen in Raalte bang voor waren. Als de nieuwe Omgevingswet ingaat, moet de dakconstructie van nieuwbouwpanden op bedrijventerreinen voortaan ‘zonnepaneel-proof’ zijn. Die verplichting legt bijna de voltallige gemeenteraad op. Kring Raalter Werkgevers en Heino Aktief staan op z’n zachtst gezegd niet te springen om deze maatregel. ,,Is de ondernemer hierbij gebaat?’’
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Salland