Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten

videoEen vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet?  Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Met niet al te hoge verwachtingen vraag ik mijn dochter of zij wil meewerken aan een spoedcursus haarvlechten voor vaders. Mogelijk helpt de meegebrachte donut (dank collega Yang Yang Chiu) haar over haar zichtbare aarzeling heen, want uiteindelijk zegt Elín ‘oké’. ,,Zolang je maar niet in mijn haren gaat knippen”, stelt zij als absolute voorwaarde.

  1. Verdachte (43) langer vast voor brandstichting Raalte: inzamelingsactie gestart voor getroffenen

    Verdachte (43) langer vast voor brandstich­ting Raalte: inzame­lings­ac­tie gestart voor getroffe­nen

    Het voorarrest van de 43-jarige man uit Raalte die verdacht wordt van brandstichting is met twee weken verlengd. Dit bevestigt het Openbaar Ministerie. Het OM kan verder nog niet ingaan op de identiteit van de verdachte en wat precies de aanleiding voor de brandstichting is geweest. Ondertussen heeft De Horizon in Raalte een inzamelingsactie gestart om het getroffen gezin een steun in de rug te bieden.

Salland