Tennisvereniging Heino wacht al jaren op een nieuw clubhuis en eerder dit jaar ging ook nog eens het tijdelijke 'clubhuis' in vlammen op. Het aantal teleurstellingen stapelt zich op.
Volledig scherm
PREMIUM
Tennisvereniging Heino wacht al jaren op een nieuw clubhuis en eerder dit jaar ging ook nog eens het tijdelijke 'clubhuis' in vlammen op. Het aantal teleurstellingen stapelt zich op. © Liselotte Kolthof

Vermeend faillissement van bouwer clubhuis is nieuwe klap voor tennisvereniging Heino

Tennisvereniging Heino heeft het vermoeden dat de bouwer van het clubhuis failliet is, omdat die zijn afspraken niet nakomt. De club lijkt te kunnen fluiten naar het geld dat ze nog tegoed heeft en maakt zich zorgen over de toekomst.

  1. Meer zorgorganisaties in IJsselland gaan zelf coronatests afnemen bij eigen zorgpersoneel

    Meer zorgorgani­sa­ties in IJsselland gaan zelf corona­tests afnemen bij eigen zorgperso­neel

    Zorgmedewerkers moeten zo snel mogelijk getest kunnen worden als ze klachten krijgen, daarover zijn zorgcentra en de GGD het met elkaar eens. Daarom is Zorgspectrum Het Zand in Zwolle op 1 september gestart met het zelf testen van zorgpersoneel. Dit bleek zo succesvol, dat meerdere zorgorganisaties zich nu hierbij aansluiten waardoor 3.500 zorgmedewerkers getest kunnen worden door eigen verpleegkundigen.

Salland