Tennisvereniging Heino wacht al jaren op een nieuw clubhuis en eerder dit jaar ging ook nog eens het tijdelijke 'clubhuis' in vlammen op. Het aantal teleurstellingen stapelt zich op.
Volledig scherm
PREMIUM
Tennisvereniging Heino wacht al jaren op een nieuw clubhuis en eerder dit jaar ging ook nog eens het tijdelijke 'clubhuis' in vlammen op. Het aantal teleurstellingen stapelt zich op. © Liselotte Kolthof

Vermeend faillissement van bouwer clubhuis is nieuwe klap voor tennisvereniging Heino

Tennisvereniging Heino heeft het vermoeden dat de bouwer van het clubhuis failliet is, omdat die zijn afspraken niet nakomt. De club lijkt te kunnen fluiten naar het geld dat ze nog tegoed heeft en maakt zich zorgen over de toekomst.

 1. Zonder bezwaren kan de bouw van vernieuwd dorpshart Lierderholthuis in november beginnen
  PREMIUM

  Zonder bezwaren kan de bouw van vernieuwd dorpshart Lierderhol­thuis in november beginnen

  Begin november moet het moment zijn. Dan wil Stichting Dorpshuis Lierderholthuis (SDL) de eerste steen van het nieuwe dorpscafé plaatsen. Na de verwoestende cafébrand in mei 2020 heeft de stichting samen met betrokkenen instanties en bewoners van het dorp hard gewerkt aan de wederopbouw van het dorpshart. ,,We hebben geen signalen dat mensen tegen de huidige plannen zijn’’, vertelt bestuurslid Walter Liebregts.
 2. Beste Zangers-kandidaat uit Raalte weggeblazen door verrassende cover in het Sallands: ‘God, wat mooi!’
  video
  1

  Beste Zan­gers-kandidaat uit Raalte weggebla­zen door verrassen­de cover in het Sallands: ‘God, wat mooi!’

  De tweede aflevering van het muziekprogramma De Beste Zangers stond gisteravond in het teken van Raaltenaar Hendrik Jan Bökkers. De zanger en zijn band maken voornamelijk muziek in het Sallands, een streektaal die niet veel deelnemers eigen is. Toch waagde een enkeling de sprong. Vooral de versie van An de Kant van zangeres Karsu Dönmez bleek een schot in de roos.

Salland