Volledig scherm
Bij een ongeluk op de N332 bij Heeten viel afgelopen week 1 dode. © Ronald Hissink

Video | Dodelijk ongeval op N332 tussen Heeten en Raalte: weg is afgesloten

HEETEN - Op de Heetenseweg zijn dinsdagochtend een personenauto en een vrachtwagen frontaal op elkaar gebotst. De bestuurder van de personenauto kwam daarbij om het leven. De N332 tussen Heeten en Raalte is afgesloten vanwege het ongeval.

De personenauto belandde na het ongeluk op de kop op het fietspad naast de weg en vloog in brand. De automobilist overleefde het ongeluk niet.

De vrachtwagen was geladen met koeien. De trekker van de wagen is gekanteld en aan de rechterkant van de weg in de greppel beland. De koeien worden op dit moment overgeladen naar een andere vrachtwagen.

De weg ligt bezaaid met brokstukken van het ongeluk. De verwachting is dat de weg nog enkele uren afgesloten zal blijven, meldt een verslaggever ter plaatse.

  1. Onderwijsinspectie blijft
kritisch op Landstede

    On­der­wijs­in­spec­tie blijft kritisch op Landstede

    Mbo-school Landstede heeft nog steeds onvoldoende grip op de kwaliteit. Dat zegt de onderwijsinspectie in een onlangs verschenen rapport op basis van een onderzoek bij vier (van de 95) opleidingen. Het oordeel betekent niet dat het onderwijs niet deugt. Het gaat vooral om de manier waarop Landstede de kwaliteit van de opleidingen en de examens in beeld heeft en kan garanderen, de zogenoemde kwaliteitsborging. Het is de vierde keer op rij dat de inspectie dit constateert.  

Salland