Volledig scherm
PREMIUM
Het bedrijf Vitex Voertuigtaxatie verwacht in het vierde kwartaal van dit jaar te beginnen met de bouw van het kantorenpand op de Sallandse Poort in Raalte. © Shutterstock

Vitex Voertuigtaxatie opereert straks vanaf Sallandse Poort Raalte

Vitex Voertuigtaxatie verhuist naar de Sallandse Poort, het gebied schuin tegenover kruispunt Bos. Het bedrijf zit nu aan de Burgemeester Kerssemakersstraat. In het vierde kwartaal van dit jaar hoopt de firma te kunnen beginnen met de bouwwerkzaamheden.

Vitex is gespecialiseerd in het taxeren van geïmporteerde personenauto's. Jaarlijks verzorgt het bedrijf voor zo'n vierduizend voertuigen  de bpm-aangifte (importbelasting). De klanten van de firma komen vooral uit Salland en Twente.

  1. Overweldigende steun in de rug tijdens Strijd van Salland
    PREMIUM

    Overweldi­gen­de steun in de rug tijdens Strijd van Salland

    Strijd van Salland op Sportpark de Kampen in Heino begon zondag met een indrukwekkende stilte. In gebaar, tijdens het moment waarop werd stilgestaan bij het doel van het evenement. Daarbij ging een groot hart met de tekst ‘Tussen hemel en aarde’ voor even de lucht in. En in woord, tijdens het nummer Doodse Stilte. Rocker Hendrik Jan Bökkers zong het gevoelvol met een rauw randje. Voorlopige opbrengst: zowat een ton aan euro's voor het goede doel.

Salland