Volledig scherm
Volleybalvereniging de Bevers uit Lemelerveld (rode shirts) in actie tegen Sudosa-Desto uit Assen. De jongste spelers van de club uit Lemelerveld zouden ook meedoen aan de clinic van KirstinKnip. © Archief/Gerard Vrakking

Volleybaltopper
zegt clinic af

Oranje-volleybalster Kirsten Knip heeft haar clinics in Lemelerveld afgezegd. Knip is ziek geworden, maar kon ook geen vervanger vinden. De organisatie heeft daarop besloten de clinics op een andere datum te organiseren. 

Knip zou woensdagmiddag in Sporthal Heidepark in Lemelerveld kinderen uit Raalte en Lemelerveld volleybalclinics geven. De clinics golden als feestelijke afsluiting van een volleybalproject van SportBSO InOranje. 

Zeventig kinderen van de sportieve buitenschoolse opvang in Raalte en Lemelerveld hebben in september allerlei basistechnieken geleerd. Speelster Knip van het nationale volleybalelftal zou de kinderen nog een stapje verder brengen. 

Ook de jongste kinderen van volleybalvereniging Salvora uit Raalte en volleybalvereniging de Bevers uit Lemelerveld zouden meedoen aan de clinics. Beide vereniging hopen met het initiatief van de SportBSO op nieuwe volleyballers. 

Salland

poll

Martijn Dadema (Raalte) als burgemeester van Deventer: goede zaak?

  • Ja, Dadema mag van mij burgemeester van Deventer worden! (35%)
  • Nee, Dadema moet burgemeester van Raalte blijven! (65%)
2298 stemmen