Volledig scherm
Edwin Groot van bouwnu.nl (r) feliciteert Martijn Blankenvoorde van Bouwbedrijf Vosman uit Raalte. Links Vosman-directeur Remco Harink © Stichting Klantgericht Bouwen

Vosman uit Raalte voor tweede
keer beste bouwer op bouwnu.nl

Bouwbedrijf Vosman uit Raalte is voor het tweede opeenvolgende jaar door bouwsite bouwnu.nl uitgeroepen tot beste bouwer van Nederland. Dat gebeurde op basis van recensies die klanten van het bouwbedrijf op de site van bouwnu.nl achterlieten. Bouwnu.nl is een initiatief van de Stichting Klantgericht Bouwen.

Een jaar geleden won Vosman de prijs in de categorie bedrijven die tien tot vijftig van dergelijke klantenoordelen ontvingen, dit jaar schuift Vosman op naar de koppositie van de categorie bouwers met meer dan vijftig reacties van klanten. Ook de waardering voor het bedrijf is gestegen. Kreeg Vosman vorig jaar een rapportcijfer van 9.1, dit jaar zelfs van 9.3.

Vergelijkingswebsite

Op bouwnu.nl geven consumenten een oordeel op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouwing van hun woning. Met bijna 10.000 van dergelijke reviews is bouwnu.nl de grootste vergelijkingswebsite op het gebied van woningbouw. Dit jaar reikte bouwnu.nl de prijs voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer voor de tweede keer uit. Dat gebeurde op basis van klantenoordelen die vorig jaar bij de site zijn binnengekomen.

Reviews

Volgens directeur Remco Harink van Vosman heeft de prijs van vorig jaar positief uitgepakt voor zijn bedrijf. ,,We merken 100 procent dat we nieuwe klanten hebben gekregen door het behalen van de prijs. We gaan ook dit jaar alle klanten weer om reviews vragen’’. Vosman liet Bot en Van der Ham uit Meerkerk achter zich met een 8.0, derde werd Lithos Bouw & Ontwikkeling uit Amersfoort met 7.8 als rapportcijfer.

Hunebouw uit Hoogeveen won in de categorie tien tot vijftig beoordelingen, beste verbouwer werd Bouwbedrijf Leguijt uit Krommenie. Dat bedrijf haalde met een 9.8 het hoogste beoordelingscijfer.

Directeur Edwin Groot van de Stichting Klantgericht Bouwen zei blij te zijn dat veel aannemers voldoening en waardering halen uit de beoordelingen. ,,En dat het hen scherp houdt. Steeds meer consumenten vinden hun weg naar bouwnu.nl. De reviews geven andere consumenten weer handvatten bij het maken van hun keuze voor een aannemer’’

 1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
  PREMIUM

  Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

  Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.
 2. Nu op z'n mooist: Paarse heidepracht op Sallandse Heuvelrug
  Video | Stuur je foto's

  Nu op z'n mooist: Paarse heide­pracht op Sallandse Heuvelrug

  Wie de bloeiende struikheide op de Sallandse Heuvelrug in volle glorie wil aanschouwen, die moet enige haast maken. Volgens boswachter Ine Nijveld is de paarse pracht nu op z’n mooist en is het uiterlijk begin september gedaan. Het huidige natuurschoon waardeert zij met een 8. Dit weekeinde zijn er diverse activiteiten voor jong en oud die een bezoek aan het natuurgebied extra de moeite waard maken.

Salland