De vriendengroep Ton's SummerJam is druk bezig met opbouw voor het laatste festival, dat zondag is.
Volledig scherm
PREMIUM
De vriendengroep Ton's SummerJam is druk bezig met opbouw voor het laatste festival, dat zondag is. © Gerard Vrakking

Vriendengroep uit Heeten kijkt uit naar laatste Tone’s SummerJam: 'Een emotioneel besluit'

Met een rouwadvertentie kondigt vriendengroep Tone’s SummerJam het einde aan van het gelijknamig muziekfestival. De koek is op voor de dertigers.

 1. Reed bestuurder gecrashte auto Broekland zonder rijbewijs? Politie: ‘We weten dat er filmpjes circuleren’
  PREMIUM
  VIDEO

  Reed bestuurder gecrashte auto Broekland zonder rijbewijs? Politie: ‘We weten dat er filmpjes circuleren’

  Op internet circuleren beelden die mogelijk zijn gemaakt in de auto die zaterdagnacht hard tegen een boom in het Sallandse dorp Broekland knalde. Op die beelden zou te zien zijn dat er veel te hard is gereden - 140 kilometer per uur op de provinciale weg - én bovendien een minderjarige achter het stuur zou zitten. De politie laat weten de situatie te onderzoeken. ,,We bekijken alle scenario's.”
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 3. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Salland