Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Maarten Sprangh

Weer zware mishandeling in centrum Raalte, nu op kermis: onderzoek naar meerdere verdachten

De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling op de kermis in Raalte. Op woensdagavond liep een persoon fors letsel aan zijn neus op toen het op de Domineeskamp foutging. Het is het tweede zware geweldsincident in korte tijd in het centrum van het dorp. 

0 reacties

 1. Veel goud, zilver en brons voor de Sallandse Sportploeg op de Special Olympics en... een pechvogel
  PREMIUM

  Veel goud, zilver en brons voor de Sallandse Sportploeg op de Special Olympics en... een pechvogel

  Stapels medailles en vooral een heel voldaan gevoel. Dat is de oogst van de Sallandse Sportploeg op de Special Olympics afgelopen weekeinde in Twente. De G-sporters, sporters met een verstandelijke beperking, deden mee in het voetbal, handbal en zwemmen op deze aangepaste Spelen. En net als op de echte Spelen waren er hier naast goud, zilver en brons ook discussies over regels en scheidsrechters en een pechvogel.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Salland