De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse bij het ongeluk op de N35 bij Marienheem. Koen R. is er maandag voor veroordeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse bij het ongeluk op de N35 bij Marienheem. Koen R. is er maandag voor veroordeeld. © Jan Willem Klein Horstman / News United

Werkstraf voor Raaltenaar Koen R. na veroorzaken zwaar ongeluk op N35

Koen R. (45) uit Raalte is door de Zwolse rechtbank veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van 6 maanden voor het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval. De Sallander raakte op 13 september 2019 met zijn auto bij Mariënheem op de verkeerde weghelft en ramde een tegenligger. De twee inzittenden daarvan raakten zwaargewond.

 1. Restaurant De Veldhoek in Heino gooit terras woensdag open: 'Spaargeld zo goed als op’
  PREMIUM

  Restaurant De Veldhoek in Heino gooit terras woensdag open: 'Spaar­geld zo goed als op’

  Wilco van Dam (30) is het zat. De eigenaar van restaurant De Veldhoek in Heino opent aanstaande woensdag zijn terras. Van Dam nam in april 2020 de Heinose horecagelegenheid over, maar vist sindsdien als startende ondernemer achter bijna elk steunpakket van de overheid. Nu het geld bijna op is, zegt hij niet anders te kunnen dan de zaak te openen. ,,Veel beloftes worden niet waargemaakt. Ik ben er helemaal klaar mee.”
 1. 'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk
  Play

  'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk

 2. de Stentor Nieuws Update: Ernstig bedrijfsongeval in Apeldoorn & Renske wil alleen maar roze
  Play
  VIDEO

  de Stentor Nieuws Update: Een ernstig bedrijfson­ge­val en Renske wil alleen roze

  5 maart

Salland