Volledig scherm
Wie krijgt een kaartje met Valentijn? © ANP

Wie in Voorst of op Urk woont hoeft niet te rekenen op een Valentijnskaartje

Mensen in Overijssel krijgen na Utrecht en Brabant de meeste Valentijnskaartjes in het land. Althans, wat betreft de kaartjes van Kaartje2go.nl, die de eigen cijfers van de afgelopen drie jaar onder de loep heeft genomen. Daarentegen hoeven mensen in Voorst of op Urk wonen op 14 februari niet naast de brievenbus te gaan zitten. Daar komen de minste kaartjes terecht. De meeste kaartjes van Overijssel komen in Raalte door de bus. 

Flevoland heeft niet alleen Urk als gemeente waar de minste kaartjes terecht komen, de provincie als geheel wordt ook niet goed bedeeld. En dat terwijl ze blijkbaar wel versturen, want ze komen niet voor in de drie minst versturende valentijnskaarten: Zeeland, Limburg en Friesland. 

Driekwart van de verstuurders is vrouw. Per provincie worden de meeste kaartjes ontvangen in: Gelderland: 1. Westervoort, 2. Heerde, 3. Wijchen, met de minste kans: Voorst. Overijssel: 1. Raalte, 2. Almelo, 3. Borne. Minste kans: Tubbergen. Flevoland: 1. Zeewolde, 2. Dronten, 3. Lelystad, Minste kans: Urk

  1. 5 jaar na het huwelijk van sport & cultuur in Nieuw Heeten: Een romantische verbintenis of een verstandshuwelijk?
    PREMIUM

    5 jaar na het huwelijk van sport & cultuur in Nieuw Heeten: Een romanti­sche verbinte­nis of een verstands­hu­we­lijk?

    De multifunctionele accommodatie De Belte in Nieuw Heeten bestaat vijf jaar. Jonkheer Sport en Vrouwe Cultuur werden door toenmalig burgemeester Piet Zoon van Raalte symbolisch in de echt verbonden op 10 oktober 2014. Hoe is het nu, na vijf jaar huwelijk, met de liefde, het huis en de hypotheek? Is er ruis in de relatie, hoe ziet de toekomst eruit en is het eerste lustrum aanleiding voor een feestje?

Salland