Volledig scherm
Tim Knol

Zanger Tim Knol geeft miniconcert bij Raalter kringloopwinkel 2Switch

RAALTE - Singer-songwriter Tim Knol, die vrijdag twee optredens in het HOFtheater verzorgt, geeft vrijdagmiddag rond 14.00 uur een mini-concert in de kringloopwinkel 2Switch aan de Heesweg 22 in Raalte.

Tim Knol is naast muzikant ook een fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera's, gitaren en bijzondere instrumenten.

Om zijn verzameling mogelijk uit te breiden bezoekt hij graag de lokale kringloopwinkel in de plaats waar hij optreedt, op jacht naar bijzondere dingen voor zijn collectie. Speciaal voor Raalte speelt hij tijdens zijn bezoek aan de kringloopwinkel aan de Heesweg ook een aantal liedjes. Het zal gaan om een een mini-concert van zo'n 15 minuten. Dit optreden is gratis toegankelijk. Overigens is na afloop van zijn show 's avonds in het Hoftheater ook nog live-muziek te horen van de Raalter singer-songwriter Rosalie Meijer.

  1. Onderwijsinspectie blijft
kritisch op Landstede

    On­der­wijs­in­spec­tie blijft kritisch op Landstede

    Mbo-school Landstede heeft nog steeds onvoldoende grip op de kwaliteit. Dat zegt de onderwijsinspectie in een onlangs verschenen rapport op basis van een onderzoek bij vier (van de 95) opleidingen. Het oordeel betekent niet dat het onderwijs niet deugt. Het gaat vooral om de manier waarop Landstede de kwaliteit van de opleidingen en de examens in beeld heeft en kan garanderen, de zogenoemde kwaliteitsborging. Het is de vierde keer op rij dat de inspectie dit constateert.  

Salland