Volledig scherm
Een brommobiel en een Renault Twingo zijn op elkaar gebotst © Martin Vink

Zwaargewonde bij ongeluk in Raalte

RAALTE - Op de Kaagstraat zijn donderdagochtend rond half acht een auto en een brommobiel op elkaar gebotst. De bestuurder van de brommobiel raakte buiten bewustzijn en is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij.

Traumahelikopter
Vermoedelijk is de brommobiel in een slip geraakt. Eerst werd een traumahelikopter opgeroepen, deze is later geannuleerd. De 41-jarige man kwam met een 45-kilometer wagentje uit de richting van het centrum. Vermoedelijk is hij in een slip geraakt nadat hij een stoeprandje had geraakt. De brommobiel is daarna tegen een Renault Twingo gebotst.

Het overige verkeer werd over een rijbaan geleid. Beide auto's zijn afgevoerd.

Volledig scherm
De bestuurder van de brommobiel is zwaargewond. © News United / Leo van 't Hul
  1. Onderwijsinspectie blijft
kritisch op Landstede

    On­der­wijs­in­spec­tie blijft kritisch op Landstede

    Mbo-school Landstede heeft nog steeds onvoldoende grip op de kwaliteit. Dat zegt de onderwijsinspectie in een onlangs verschenen rapport op basis van een onderzoek bij vier (van de 95) opleidingen. Het oordeel betekent niet dat het onderwijs niet deugt. Het gaat vooral om de manier waarop Landstede de kwaliteit van de opleidingen en de examens in beeld heeft en kan garanderen, de zogenoemde kwaliteitsborging. Het is de vierde keer op rij dat de inspectie dit constateert.  

Salland